I lokalpressens fravær får vi skryte litt av oss selv på hjemmesida. Modum FIK stilte med 8 lag og 43 utøvere på årets Sponestafett, 5 mixlag 1 juniorlag og 2 senior lag dame/herre. Tror det er rekord i klubbsammenheng. Mange på mixlagene deltok for første gang i stafett sammenheng og for en innsats av alle sammen. Modum FIK lag 4 tok 1. plassen foran og Modum FIK 2.lag  Sigdal tok 3.plassen. Modum FIK 1. lag på 6 plass, Modum FIK 3. lag på 7 plass og Modum FIK 5. lag på 8 plass. Modum FIK, senior damer, herrer og juniorer vant også sine klasser.

Modum FIK lag 4. Vinner i mix klassen. An-Magritt, Oskar, Tuva, Martin, Emma og Hans Christian

2. plass i mix klassen Modum FIK 2. lag Tuva, Truls, Magnus, Maren, Maren og Fredrik

Modum FIK 1. lag på 6.plass i mix Haakon, Johanna, Charlotte, Hanna, Christian og Jørgen

Modum FIK 3. lag på 7 plass i mix. Thomas, Marte, Ingebjørg, Kristoffer, Sjur og Linnea

Modum FIK 5 lag på 8.plass i mix. Kasper, Ronja, Ingrid Margrethe, Emil, Kine og Jakob

Modum FIK damer senior 1. plass Tuva, Ingvil, Agnes Irene, Hilde, Maria og Ida. Ida ikke med på bilde

Modum FIK junior 1.plass. Kasper, Oskar, Haakon, Truls, Thomas og Even

Modum FIK senior herrer, 1.plass. Sondre, Kaspar, Erik, Sigurd, Tom Magne og Øyvind

Kasper steppet inn på 4. etappe junior i 13 time, da opprinnelig 4 etappe løper syklet seg bort på vei til Spone. Sporty gjort Kasper!