Det ble gjennomført nok et vellykket terrengløp lørdag 22 april med innlagt kretsmesterskap. 220 løpere stilte til start denne fine lørdagen, en økning på 70 deltakere fra forrige år. Under fine løpsforhold tok Modum FIK  hele 8 KM medaljer denne dagen, det er bra jobba. De som tok medaljer er J-12: Marte Skorta, sølv. G-12: Sjur Florholmen ,bronse. J-13: An-Magritt Rønning, gull. J-14: Tuva Bratvold Fossen, bronse. J-15: Tuva Rønning, sølv. Kvinner senior: Maria Aure, sølv. Menn senior: Ronny Losoa, gull, Ola Matre, bronse. Ellers var det god innsats fra Modum FIK løperne.

Modum FIK takker tidtaker gruppa fra VIF langrenn og alle som deltok i dugnaden. Uten deres innsats er det ikke mulig å arrangere slike stevner.

J-12 Marte Skorta KM sølv G-12 Sjur Florholmen KM bronse mangler vi bilde av

 

J-13 An-Magritt Rønning KM gull

J-14 Tuva Bratvold Fossen KM bronse

J-15 Tuva Rønning KM sølv

Kvinner senior Maria Aure KM sølv

Menn senior Ronny Losoa KM gull, Ola Matre KM bronse

 

Disse damene bidro til et fint løp