Som nevnt i tidligere innlegg så ble det  avholdt årsmøte i Modum friidrettsklubb 23 februar 2017.  med blant annet utdeling Hederstegn og Æresmedlemsbevis. Modum FIK  og utøvere kan takke en stabil stab gjennom mange år for at det er mulig å drive friidrett. Dette er ressurs personer som det står respekt av!! Litt oppsummering for disse personene:  Live Båsen 15 år i styret/leder, Arne Skretteberg 15 år i styret/bane, Øyvind Wiger 13 år i styret/trener, Tom Arild Bonnegoldt 26 år i Furumomila, Thomas Karlsen 15 år i styret, 2 år som leder, sekretær, kasserer, leder av Furumomila (han er som poteta, kan brukes til alt 😉 ) Disse personene fikk Hederstegn for sin innsats.

Tildeling av Æresmedlem gikk til Svein Sønju 35 år i styret/trener.

«Far sjøl», John Muggerud gikk av som leder etter nok en periode, han har en imponerende fartstid i klubben på hele 43 år. John har sittet i styret i 30 år og leder i 13 år . Mette Hvidsten tar over som leder av Modum FIK etter John Muggerud.

Modum FIK retter en stor TAKK til disse personene for deres innsats for klubben og ikke minst for bygda Modum.

Æresmedlem tildelt Svein Sønju.

 

Hederstegn til disse Arne Skretteberg, Live Båsen, Øyvind Wiger, Tom Arild Bonnegoldt og Thomas Karlsen,ikke til stedet.

 

Avtroppende leder, imponerende 43 år i Modum FIK