Da er det igjen tid for å tenke på treningsleir. Valget i år som i fjor blir Portugal. Stedet blir Albufeira. Hotellene vi kan bruke er Alfamar, som er forholdsvis gammelt og slitt, men supert for våre kastere med tunge redskap. 4 kastbur og styrkerom på området. Kun dobbeltrom her. Her anbefaler jeg fullpensjon. Pris med fullpensjon er 45 euro pr pers pr døgn. Det andre hotellet er Victoria Sport og Beach. Dette er nylig pusset opp består av leiligheter. I tillegg er banen pusset opp i fjor med nytt dekke og spyd/ kule anlegg.  Alle leiligheter har kjøkken til egen matlaging om ønskelig. Disse er fra 40-55 m2, med ett og to soverom. For 2 personer og 4 personer. Fra 28-35 euro pr pers døgn. Mulig å få halv og helpensjon mot tillegg i pris.(12-21 euro) Det er 12-15 minutter å gå i mellom hotellene. Vi reiser med Norwegians flight DY 1782 nedover. Datoen er 22.februar kl 15.00 fra Gardermoen, retur er 29.februar kl 18.55 med Norwegians flight 1783.  Flybilletter må dere bestille selv. Jeg ordner transfer tur/retur flyplass- hotell med operatøren.

Jeg trenger å vite hvem som vil være med og romfordeling slik at jeg får sendt bestilling på morgenen 5. november. Jeg må altså ha tilbakemelding senest 4. november. Sendes meg på SMS. Har dere spørsmål kan jeg kontaktes på tlf. 902 82 862. Svarer etter beste evne…. Nils-Gunnar