Modum FIK stilte med 4 lag på årets Holmenkollstafett: Kvinner senior, menn senior elite, menn senior og Modum FIK trimgruppe. Fine resultater for Modum FIK denne dagen. Kvinner senior løp inn til 4.plass med tiden 1.09.14 og rykker dermed opp i eliteklassen neste år 😉 Modum FIK menn elite 22. plass med tiden 56.13 løp også bra, men det ble nedrykk fra eliteklassen i år. Menn senior 26.plass med tiden 1.02.15 og trimmgruppa med tiden 1.23.37  gjorde også gode prestasjoner.

Modum FIK takker trenerteamet  Hilde, Mathilde, Øyvind og Sondre for all organisering rundt turen, testløp planlegging osv. Uten denne dugnadsinnsatsen blir det vanskelig å reise på slike fine stevner.

Fin gjeng fra Modum FIK.

Forberedelser

Kvinner senior med opprykk til elite 😉

Menn senior elite, ble nedrykk i år.

Menn senior, bra innsats.

Åse Marie og Tuva i veksling.

Thomas i fint driv.

Truls i fint driv.

Enig Oskar, den buska så litt ustødig ut.

Folksomt i vekslingsfeltet